یادداشت های سیاسی

یادداشت های سیاسی

وبلاگ شخصی علی مستاجران
یادداشت های سیاسی

یادداشت های سیاسی

وبلاگ شخصی علی مستاجران

دیدگاهای مقام معظم رهبری در خصوص مذاکره با امریکا+تفسیر

دیدگاهای مقام معظم رهبری در خصوص مذاکره با امریکا+تفسیر
« هر وقت که لبخندى به روى مسئولین جمهورى اسلامى زدند، وقتى دقت کردیم، دیدیم خنجرى در پشت سرشان مخفى کرده‌اند؛ از تهدید دست برنداشته‌اند؛ نیتشان عوض نشده است. خنده‌ى تاکتیکى، لبخند و روى خوش تاکتیکى، فقط بچه‌ها و کودکان را فریب میدهد. یک ملت بزرگ با این تجربه، و مسئولین برگزیده‌ى یک چنین ملتى، اگر فریب بخورند، خیلى باید ساده‌لوح باشند؛ یا باید ساده‌لوح باشند، یا باید غرق در هوى‌ و هوس باشند؛ دنبال زندگى راحت و خوش و همراه با عافیت باشند؛ بخواهند با دشمن بسازند. والّا اگر مسئولین کشور باهوش باشند، دقیق باشند، مجرب باشند، پخته باشند، دل در گرو منافع ملت با همه‌ى وجود داشته باشند، گول لبخند را نمیخورند. همین رئیس جمهور جدید آمریکا، حرفهاى قشنگى زد؛ به ما هم مکرراً پیغام داد؛ شفاهى، کتبى، که بیائید صفحه را عوض کنیم، بیائید وضع تازه‌اى درست کنیم، بیائید در حل مشکلات عالم با همدیگر همکارى کنیم؛ تا این حد! ما هم گفتیم پیش‌داورى نکنیم؛ ما به عمل نگاه میکنیم. گفتند، میخواهیم تغییر ایجاد کنیم. گفتیم خوب، ببینیم تغییر را. از روز اول فروردین که من در مشهد سخنرانى کردم - گفتم اگر دستکش مخملى روى پنجه‌ى چدنى کشیده باشید و دستتان را دراز کنید، ما دستمان را دراز نمیکنیم؛ این هشدار را من آنجا دادم - الان هشت ماه میگذرد. در طول این هشت ماه، آنچه ما دیدیم، برخلاف آن چیزى بود که اینها به زبان، به‌ظاهر ابراز میکنند. صورت قضیه این است که بیائید مذاکره کنیم؛ اما در کنار مذاکره، تهدید؛ که اگر مذاکره به این نتیجه‌ى مطلوب نرسد، پس چنین و چنان! این شد مذاکره؟! این همان رابطه‌ى گرگ و میش است که امام گفت: رابطه‌ى گرگ و میش را ما نمیخواهیم. بیائید بنشینید با ما سر میز، مذاکره کنید بر سر فلان موضوع؛ مثلاً بر سر موضوع هسته‌اى، لیکن شرطش این است که این مذاکره، به فلان نتیجه‌ى معین برسد! مثلاً دست برداشتنِ کشور از فعالیت هسته‌اى، اگر به این نتیجه نرسد، پس چنین و چنان؛ تهدید. ۱۳۸۸/۰۸/۱۲بیانات‌ در دیدار دانش‌آموزان در آستانه ۱۳ آبان‌ »

« از روز اولى که انقلاب پیروز شد، در مواجهه و نوع تعامل با دولت ایالات متحده‌ى آمریکا، میدانى به عنوان یک آزمون بزرگ براى ملت ایران باز شد. در طول این سى سال، همواره این آزمون مهم و بزرگ ادامه داشته است. دولت آمریکا از اول با این انقلاب با روى عبوس و چهره‌ى ترش و با لحن مخالفت روبه‌رو شد. البته آنها با محاسبات خودشان حق هم داشتند. ایران قبل از انقلاب در مشت آمریکا بود؛ منابع حیاتى‌اش در اختیار آمریکا، مراکز تصمیم‌گیرى سیاسى‌اش در اختیار آمریکا، عزل و نصب مراکز حساس در اختیار آمریکا؛ مرتعى بود براى چراى آمریکائیان و نظامیان آمریکائى و غیر آنها. خوب، این از دستشان گرفته شد. میتوانستند مخالفت خود را اینجور خصمانه ابراز نکنند؛ اما از اول انقلاب دولت آمریکا - چه رؤساى جمهور جمهورى‌خواهشان، چه رؤساى جمهور دمکراتشان - با نظام جمهورى اسلامى بدرفتارى کرد؛ این چیزى نیست که بر کسى پوشیده باشد. ۱۳۸۸/۰۱/۰۱ بیانات در جمع زائران و مجاوران حضرت امام رضا (ع) »


نکات قابل توجه

با برسی دقیق سخنان مقام معظم رهبری دامه برکاته به نکاتی میرسیم که بصورت فهرست بیان میکنیم:

1-عدم وجود صداقت در رفتارهای امریکا و سخنان مقامات امریکایی که در سالیان متمادی بر ما ثابت شده است.

2-استقامت امری مقدس و موثر برای ملت ایران بوده است چرا که پیشرفت و استقلال کشور را به دنبال داشته است و نشان داده است که نگاه ها نباید به گمرک باشد.نگاه ها باید به دستان مردان و زنان زحمت کش و همه خدمت گزاران این مملکت دوخته شود.

3-عدم رابطه با امریکا برای ملت ایران و دولت مردان ایران همیشه یک افتخار محسوب میشده است.به این خاطر که از طرفی امریکا عامل شرارت و جنگ و تجارت اسلحه برای بروز آشوب های خونین در جهان به شمار میرود و از طرفی بسیاری از کشورهایی که اکنون رقیب جمهوری اسلامی ایران در زمینه های مختلف سیاسی،اقتصادی و مخصوصا نظامی محسوب میشوند و در بسیاری از موارد علمی و تحقیقاتی و بالاخص نظامی یک یا چند پله عقب تر از جمهوری اسلامی ایران هستند کشور هایی هستند که به طور کامل تحت حمایت مالی و نظامی واقتصادی امریکا هستند.

4-یکی از افتخارات ملت ایران،عدم ارتباط و وجود خصومت میان ایران و صهیونیسم جهانی است که موجب شده است ،فرهنگ صهیونیسم در هر نقطه از جهان منفور گردد.